9 nov 2010

Reflexió sobre els regalets de la boda!!!

Pensant amb tot el tema del regals em venen molts bons moments!!!!!!!!!!! sobretot amb els preparatius!!!!!!!!!!!

El dia de la boda et passa tot molt ràpid però els mesos abans mentre ho prepares, ho repasses mil cops!! jejeje ho vius tant intensament que ho fas ben especial!! almenys jo mateixa!!!!!!!

Els preparatius de la música ens ho vam passar molt bé!!!!!!!!! pensant les cançons, buscant-les i després fent el muntatge!!!!!!!!! val la pena perdre uns quants minuts per fer-ho perquè després aquell dia disfrutes del moment!!!!!!!!

Encara me'n recordo al principi de decidir de casar-nos quan demanaves consells a la gent sobre el tema dels regals hi havia per tots els gustos!!!! uns et deien que havien fet pocs regals i altres molts!! sobretot perque es feia pesat !!!!!!!! jejejejeje

Al primer moment, vam optar per fer 2 regalets i punt però després vam pensar "és la nostra boda i hem de fer el que realmetn tinguessim ganes"; així que al final vam fer regals per tots!!!!!!
A mi em feia gràcia fer un detallet als 6 amics!! no volia fer preferències perquè tots per mi son molt especials així que ho vam fer així!!!! a tots els amics de l'alex i als meus!!

Així que ho recomano a la gent que s'hagi de casar!!!!!!!!!! fes el que realment sentis, no et deixis emportar pels comentaris de la gent perquè no val la pena!!!!!!!! és la teva festa!!!!!!!!! jejejeje

No hay comentarios:

Publicar un comentario