30 jun 2010

Ja tenim Padrí de boda!!!!!!!!! 16.06.10




El passat dia 16 de juny vam quedar amb el Jordi i la Raquel, els hi havíem de donar l'invitació de boda!!!!!!!!!!! amb aquest pas les donarem a l'agost!!!!!! jejejeje


em falta molta gent per donar-li i això no pot ser!! ens hem de posar les piles!!!!!!!!


Feia temps que havíem de quedar però sobretot per un motiu especial, per preguntar-li al Jordi si voldria ser el nostre padrí de boda!!!!!!!!

Quan li va dir l'alex li va fer molta gràcia que li preguntés o més aviat diria que li va encantar!! el Jordi és molt expressiu i és vaig notar la seva alegria!!!!!!!! ser el padrí de boda no pot ser qualsevol, ha de ser una persona especial i el jordi ho és!!!!!!

Morcete, té pocs amics però els que té de debò!!!! Son aquests de la foto!!!!!!!!! El Paco i el Jordi, i com no.... les dos Raquels!!!!!

Com molts cops hem comentat els dos, son grans amics què al llarg del temps li han demostrat q els té al seu costat!!!!!! el Jordi com un germà i amic i el paco com a un gran amic!!!!! tos dos son molt especials per ell!!!!!!! suposo que l'alex ho va tindre de pensar una mica a qui dels dos li deia perquè solament li podia dir a un d'ells!!!!!

Bé, en definitiva............... ara ja podem dir que tenim padrí de boda!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario